Get Adobe Flash player

O domačih

Franci Ostanek  nosilec dejavnosti na kmetiji, po poklicu avtoklepar, je vse svoje otroštvo preživel na kmetiji in se prav tako priženil na kmetijo. Čeprav je nosilec dejavnosti, se gostinskemu delu kmetije raje izogne in se posveti živini, ter strojem, ki so venomer potrebni popravila ali obnove. Kadar pa nas obišče večja skupina gostov, je nepogrešljiv pri meni v kuhinji, saj gostje ne pozabijo na njegovo pečenko in pražen krompir. Prav tako je mojster za pripravo kolin. Domače pečenice in krvavice,ter najboljše, domače salame brez njegovih rok in ljubezni žel ne bi imele pravega okusa.

Marina Ostanek po poklicu gostinski tehnik, vedno misli na glas in namesto vseh nas. Venomer jo kaj skrbi in ko stopi v kuhinjo ocenjuje pripravljene jedi. Če ima slab dan jih vse po vrsti kritizira. Je mojstrica za okolico hiše in zelenjavno gredico. Če prav kuhanja ne mara, rada pripravlja vložnine. Poleg tega je tudi glavna računovodkinja za vse račune pri hiši.

Marija Sinjur  je starejša gospa z veliko življenjskih izkušenj in še vedno pomaga prav pri vseh gospodinjskih in gostinskih opravilih.

Jaka in Špela, midva z bratom, delujeva vsak na svojem področju, vendar sva še vedno v veliki meri prisotna pri delu na kmetiji. Še posebej sva nepogrešljiva v kuhinji in pri drugi organizaciji dogodkov.